detector.media
30.05.2017 16:56
4 червня – майстер-клас «Як журналістам уникати мови ненависті?» у Львові
4 червня – майстер-клас «Як журналістам уникати мови ненависті?» у Львові
Організатором майстер-класу є ВБО «Точка опори» у співпраці зі «Інститутом Масової Інформації». До участі у заході запрошуються як мешканці та мешканки Львівської області та Львову.

У програмі тренінгу учасників та учасниць очікує поєднання теоретичної інформації та практичних завдань на такі теми, як: базова інформація стосовно ЛГБТ; стереотипи щодо представників та представниць ЛГБТ; роль ЗМІ у формуванні образу гомосексуалів/гомосексуалок та трансгендерів/трансгендерок; проблема гомофобії та мови ненависті у медіа; науковий погляд на гомосексуальність та трансгендерність.

Учасники та учасниці зможуть налагодити відкритий діалог з відкритими до спілкування представниками ЛГБТ-спільноти. Особливістю спілкування з «Живою книгою» буде можливість отримати відповіді на будь-які власні питання. 

Тренінг вестимуть: журналіст та громадський активіст, співзасновник видання про успішних українців The Ukrainians та онлайн-радіо «Сковорода», автор проекту Majority of Minorities, поет Володимир Бєглов та виконавчий директор ВБО «Точка опори» Левчук Тимур

Для участі потрібно заповнити анкету. На електронну пошту буде надіслано місце проведення. 

Тренінг став можливим за фінансової підтримки фонду Sidaction.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY