detector.media
29.05.2017 20:13
Президент Франції назвав російські Russia Today та Sputnik органами пропаганди
Президент Франції назвав російські Russia Today та Sputnik органами пропаганди
Російським ЗМІ було відмовлено в акредитації у виборчому штабі Еммануеля Макрона через те, що вони поширюють пропаганду та наклеп.

Про це президент Франції Еммануель Макрон заявив, відповідаючи на запитання журналістів на спільній прес-конференції з президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Le Figaro.

«У мене завжди були чудові відносини з іноземними журналістами, але вони повинні буди журналістами. Якщо хтось поширює наклеп, то це вже не журналісти», - зазначив Макрон.

Він додав, що ці російські ЗМІ поводили себе як органи пропаганди.

«Russia Today та Sputnik не поводились як органи преси, вони поводились як органи впливу та пропаганди. Я відчув, що вони не повинні мати доступ до моєї штаб-квартири», - сказав Макрон.

Нагадаємо, перед виборами кандидат в президенти Франції Еммануель Макрон заявив, що виключає можливість присутності журналістів російських державних ЗМІ - телеканалу Russia Today (RT) і новинного агентства Sputnik - на своїх передвиборних заходах.

У травні в Франції прокуратура почала розслідування через поширення фейків про кандидата в президенти країни Еммануеля Макрона через російські ЗМІ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY