detector.media
Детектор медіа
29.05.2017 13:38
На проектах «Голос країни» та «Голос.Діти» зміняться правила та, можливо, тренери
На проектах «Голос країни» та «Голос.Діти» зміняться правила та, можливо, тренери
Кастинги дорослого та дитячого конкурсів пройшли близько 3,5 тисяч людей

У Києві на ВДНГ тривають кастинги на шоу «Голос країни» та «Голос.Діти» телеканалу «1+1». За декілька тижнів творча група проекту передивилась виступи півтори тисячі дорослих вокалістів та двох тисяч дітей із різних куточків України. Музичний продюсер проектів Руслан Квінта та креативний продюсер Володимир Завадюк зазначили, що цього року рівень підготовки дітей та дорослих значно вищий за минулі сезони.

«Сьогодні для вокалістів надзвичайно важлива манера виконання – це та характерна вокальна фарба, яка є основною та індивідуальною для кожного артиста, – розповів Руслан Квінта. – Приємно, що ми спостерігаємо наявність власних вокальних манер як у дітей, так і у дорослих, які приходять на кастинги нашого проекту цього року. Рівень вокалістів з кожним роком все вищий, тому новий сезон обіцяє бути цікавим».

А креативний продюсер проекту Володимир Завадюк заінтригував зміною тренерського складу у новому сезоні: «Після надуспішних минулих сезонів на глядачів чекає оновлений «Голос країни» та «Голос.Діти», унікальні тембри та голоси учасників, безліч сюрпризів, нові правила та, можливо, зміни у тренерському складі проекту».

 

Фото: прес-служба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY