detector.media
28.05.2017 14:25
Леонід Парфьонов в Україні представить другий фільм своєї документальної трилогії
Леонід Парфьонов в Україні представить другий фільм своєї документальної трилогії
Російський журналіст, ведучий Леонід Парфьонов презентує в Україні другу частину документальної трилогії «Російські євреї. Фільм другий. 1918-1948», створеної за підтримки Genesis Philanthropy Group. Тур по Україні пройде з 1 по 9 червня в Одесі, Києві, Львові, Дніпрі та Харкові.

Про це повідомляє Fedoriv Hub.

Документальний проект «Російські євреї» створений Леонідом Парфьоновим в тандемі з кінорежисером Сергієм Нурмамедом. Український глядач отримає після прем'єрного показу стрічки можливість поспілкуватися з автором.

В Одесі та Львові відбудуться покази першого фільму проекту «Російські євреї. До революції». Аналізуючи історію, Леонід Парфьонов досліджує образ російського єврея: труднощі асиміляції, зміна традиційного способу життя та культурних цінностей, активна участь євреїв у революційному русі.

Двогодинний фільм побудовано на хроніках з використанням «живих» портретів та спецефектів.

Друга стрічка, яка охоплює період з 1918-1948 років (названа автором «юдофілія»), занурює у атмосферу розквіту радянської епохи і розповідає про метаморфози євреїв на зламі епох. Утиски та боротьба за виживання привели євреїв до накопичення величезного потенціалу, який згодом виплеснувся в усі галузі науки, культури, політики та суспільного життя. Згадані найяскравіші представники свого часу, які стояли біля керма історії і суспільства.

«Історія російських євреїв за останні 150 років – це їхня інтеграція у кар’єру, культуру, мову, суспільство та, врешті, вихід через нього у світ», - пояснює ідею трилогії Леонід Парфьонов.

Нагадаємо, російський журналіст, режисер, телеведучий, автор телециклу «Намедни» Леонід Парфьонов представив в червні минулого року в Україні новий документальний фільм за своєї участі - першу частину трилогії «Російські євреї».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY