detector.media
25.05.2017 15:48
На Харківщині лікар перешкоджав журналістам ZIKу – канал
На Харківщині лікар перешкоджав журналістам ZIKу – канал
Телеканал ZIK повідомляє, що головний лікар Харківської обласної клінічної лікарні Богдан Федек не дав знімальній групі проекту «Лікарських таємниць» провести зйомку.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У релізі зазначено, що знімальна група телеканалу ZIK хотіла провести зйомку у Харківській обласній клінічній лікарні, яку очолює головний медик Богдан Федек. Він, як повідомляє канал, раніше був засуджений за зникнення дітей. Повідомляється, що журналісти програми «Лікарські таємниці» попередньо надіслали інформаційний запит на проведення зйомок, однак протягом 5 днів ніякої відповіді не отримали.

«Вже у самій лікарні головний медик у грубій формі виштовхнув знімальну групу каналу у складі журналістки Марти Байдаки та відеоператора Назара Мельника зі свого кабінету. Федек перешкоджав журналістській діяльності та намагався поламати техніку», – повідомляє прес-служба каналу.

Знімальна група викликала поліцію та написала заяву про неправомірні дії пана Федека.

Канал повідомляє, що очікує на рішення харківської поліції.

Нагадаємо, у лютому на знімальну групу проекту «Лікарських таємниць» телеканалу ZIK напали у Бориспільській центральній районній лікарні (Київська область). 

Цього ж місяця прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів знімальної групи телеканалу ZIK. У справі оголошено про підозру Олегу Поліщуку. 10 лютого обвинувальний акт зі звинуваченнями передано до суду.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY