detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
25.05.2017 11:47
«Країна ФМ» та Radio1 отримали дозволи на тимчасове мовлення в Маріуполі та Волновасі
«Країна ФМ» та Radio1 отримали дозволи на тимчасове мовлення в Маріуполі та Волновасі
25 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила надати нові дозволи на тимчасове мовлення на час проведення антитерористичної операції радіостанціям «Країна ФМ» і Radio1.

Радіостанція «Країна ФМ» (ПрАТ «Радіокомпанія “Гала”») отримала дозвіл на тимчасове мовлення на частоті 107,8 МГц у Маріуполі Донецької області, а Radio1 (ТОВ «ТРК “Українське музичне мовлення”») – на частоті 99,3 МГц у Волновасі.

Крім цього Нацрада переоформила дозволи на тимчасове мовлення Radio1 на кількох контрольно-пропускних пунктах в’їзду та виїзду (КПВВ) в зоні АТО з юридичної особи ТОВ «ТРК "Арта плюс"» (бахмутська радіостанція «Радио Класс», яка ретранслювала Radio1) на юридичну особу самого Radio1, яке віднедавна стало ліцензіатом Нацради – ТОВ «ТРК “Українське музичне мовлення”».

Раніше «Країна ФМ» отримала дозвіл на тимчасове мовлення в місті Краматорську Донецької області, а Radio1 – на п'яти КПВВ: у Станиці Луганській (Луганська область), Новотроїцькому, Зайцевому, Мар’їнці і Гнутовому (Донецька область).

За останні два роки Нацрада видала дозволи на тимчасове мовлення в зоні АТО вже на 79 частотах, підсумував член Нацради Сергій Костинський. «Це найбільша кількість частот, порівняно з іншими областями України. Жодна інша область за останні два роки не отримувала такої кількості частот. Донецька область знаходиться на першому місці, порівняно з усіма іншими областями, Луганська займає пяте місце. Завдяки спрощеному ліцензуванню мовлення нам вдалося вивести ці області в лідери», – зауважив він.

Нагадаємо, 30 березня Нацрада видала дозволи на тимчасове мовлення телеканалу «Правда тут» і радіостанціям «Промінь», «ФМ Галичина» та «Армія ФМ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY