detector.media
24.05.2017 14:56
5-річному синові телеоператора каналу «Юг» потрібна допомога
5-річному синові телеоператора каналу «Юг» потрібна допомога
Ярославу Сливіну, синові співробітника телеканалу «Юг» з міста Приморська (Запорізька область) потрібна допомога в боротьбі з важкою онкологічною хворобою – нейробластомою. На лікування не вистачає майже $ 40 тис

Про це повідомляє колектив ТРК «Юг» з Бердянська та Приморська.

«В Україні хлопчикові допомогти не можуть, але врятувати його беруться індійські лікарі. Але ціна життя і здоров'я дитини 98 тисяч доларів. На жаль, зарплата телевізійного оператора, та ще й в маленькому Приморську, не дозволила б зібрати таку суму. Навіть за 20 років, які Сашко Сливін, тато хлопчика, пропрацював на телеканалі. Мама Надія – теж зі сфери ЗМІ – верстала газету. Але Ярослав разом з мамою вже знаходяться на обстеженні в індійській клініці "Фортіс Меморіал", яка має позитивний досвід лікування цього захворювання», – йдеться у зверненні колективу.

Повідомляється, що більше половини необхідних грошей родина зібрала, що дозволило провести діагностику і почати перший етап лікування. Залишається зібрати ще $ 40 тис. Тож мдійники звертаються до колег та просять допомогти зібрати кошти на лікування хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Карта «Приватбанку»: 4149 4978 7144 4271 на ім'я Зайцева Надія Валеріївна, мама. Телефон: 050 801 97 49 – Олександр Сливін, тато.

На фото - Ярослав Сливін

Відео - сайт ТСН

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY