detector.media
23.05.2017 13:35
Вікторія Романова зайняла керівну посаду в «1+1 медіа»
Вікторія Романова зайняла керівну посаду в «1+1 медіа»
З 23 травня посаду керівника напрямку стратегічного планування в межах департаменту стратегії та розвитку «1+1 медіа» обіймає Вікторія Романова, яка 12 років працювала на НТКУ

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

«Вже понад півроку ми розробляємо цей напрямок та працюємо над оновленням стратегії групи. Я щиро рада, що Вікторія приєдналась до команди саме зараз, адже попереду етап впровадження стратегії та реалізації нових ініціатив. Впевнена, її досвід системних перетворень та розуміння зовнішніх ринків сприятимуть ефективній роботі», − прокоментувала директор по стратегії і розвитку групи Анна Ткаченко.

«Я рада приєднатись до команди "1+1 Медіа" та долучитись до розвитку одного з лідерів медійного ринку країни. Сподіваюсь, що мій багаторічний телевізійний досвід буде корисним та допоможе в реалізації нових завдань та амбітних планів. Напрям стратегічного планування розглядаю як один із основних стовпів сучасного бізнесу та переконана в необхідності впровадження цього інституту в усіх сферах ділового життя. Я щиро дякую Національній суспільній телерадіокомпанії України за досвід, знання, уроки та десятки реалізованих проектів. З нетерпінням чекаю на нові знання, досвід, можливості та емоції», − прокоментувала пані Романова своє призначення.

Нагадаємо, Вікторія Романова у 2005 році прийшла на НТКУ провідним експертом відділу зв'язків із Європейською мовною спілкою, згодом стала начальником відділу зв'язків із Європейською мовною спілкою, тоді – начальником управління закордонного співробітництва, а з червня 2013-го — заступником генерального директора з розвитку міжнародного співробітництва. Пані Романова була в українській делегації на пісенному конкурсі «Євробачення» з 2007 по 2016 роки та з 2006 року міжнародним координатором висвітлення Олімпійських ігор (Турин, Пекін, Ванкувер, Лондон) на Першому національному.

Як писав сайт «Суспільне мовлення», 19-21 травня з ПАТ «НСТУ» звільнилися кілька заступників НТКУ, серед яких і пані Романова.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY