detector.media
22.05.2017 19:02
У Черкасах проходить Всеукраїнський телерадіофестиваль «Кобзар єднає Україну»
У Черкасах проходить Всеукраїнський телерадіофестиваль «Кобзар єднає Україну»
З 19 по 23 травня на базі філії ПАТ «НСТУ» «Черкаська регіональна дирекція» проходить III Всеукраїнський фестиваль телевізійних і радіопрограм «Кобзар єднає Україну», співорганізатором якого є Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Серед учасників фестивалю – телерадіожурналісти зі всієї України, а також з Іспанії, Білорусі, Німеччини, Грузії, Туреччини. Всього на розгляд журі фестивалю надійшло майже 100 телевізійних та радіопрограм.

Окрім конкурсних переглядів, програмою фестивалю передбачено проведення майстер-класів, творчих зустрічей, спілкування у журналістському середовищі.

Учасники та гості фестивалю відвідають також Кам’янку, Чигирин, Золотоношу, де ознайомляться з історико-культурною спадщиною регіону.

«Одне із завдань Суспільного мовлення є популяризація життя і творчості Тараса Шевченка. І це не тільки тому, що він геніальний митець – поет і художник, а ще й тому, що він є духовним засновником буття української нації», - сказав перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак.

Нагадаємо, минулого року на конкурс «Кобзар єднає Україну» надійшло 63 телевізійні роботи та 35 радіопрограм від усіх регіональних філій Національної телекомпанії України (НТКУ).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY