detector.media
Детектор медіа
22.05.2017 15:08
«Я не хочу думати, що це – акт залякування. Але думаю». В батьків Соні Кошкіної пограбували квартиру
«Я не хочу думати, що це – акт залякування. Але думаю». В батьків Соні Кошкіної пограбували квартиру
Журналістка пов’язує злочин зі скандалами навколо будівництва на «Сінному ринку»

Шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна на своїй сторінці в Фейсбуці повідомила, що у вихідні невідомі пограбували квартиру її батьків. Журналістка зазначила, що банальних пограбувань в місті дуже багато, але це незвичайне тим, що злодії не взяли навіть того, що вочевидь являє собою хоч якусь цінність.

«Два компьютера и планшет гордо валялись посреди изувеченной комнаты, – розповіла Кошкіна. – Рядом - мамин паспорт, из которого радостно выглядывали целых 600 долларов. Не заметить их было невозможно. Не говоря уже о том, что мама, разумеется, не оставляла - уезжая на дачу - паспорт с деньгами посреди комнаты. Тем не менее, все это осталось нетронутым.  Собственно, забрали 300 с чем-то евро, три старых золотых кольца и две пары серёжек».

Соня Кошкіна не виключає, що все це може бути неприємним збігом, що крадії залишили техніку та цінні речі з якихось інших причин. Але вона схиляється до думки, що це пограбування чиясь реакція на освітлювання на порталі LB.ua теми забудови на «Сінному ринку».

«Да, я очень не хочу думать, что это – просто акт запугивания, связанный с моей профессиональной деятельностью, – написала журналістка. – Возможно, с Сенным (самое первое, простое и очевидное, что приходит в голову). Очень не хочу. Но думаю. Во всяком случае, указывает именно на это. Пока во всяком случае. Откровенно говоря, что-то подобное я предчувствовала в последние недели. Вот просто чуйка. Которая, как известно, меня не подводит. Но удар ожидала, конечно, на себя. Не думала, что дойдёт до родителей. Дошло».

Під цим дописом Кошкіної з’явилися коментарі Марічки Падалко та Наталії Гуменюк, які зізналися, що також потрапляли в схожі ситуації.

Портал LB.uа активно висвітлює хід подій навколо забудови на території колишнього «Сінного ринку» ще з червня 2016 року. Це – одна з найскандальніших забудов Києва. У березні 2005 року «Сінний ринок» 1958 року закрили на реставрацію, а згодом зруйнували. А вже навесні 2016 року стало відомо, що на його місці будуватимуть  житловий комплекс, в якому плануються 14 будівель заввишки від семи до давдцяти двох поверхів. Сама Соня Кошкіна неодноразово розміщувала в фейбуці дописи щодо ходу подій на будівництві та в кабінетах чиновників.

Фото: facebook.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY