detector.media
22.05.2017 12:36
PRO-ТV та «Інтер» знімають продовження серіалу «Спокуса»
PRO-ТV та «Інтер» знімають продовження серіалу «Спокуса»
Компанія PRO-ТV і телеканал «Інтер» знімають другий сезон серіалу «Спокуса» («Искушение»). Прем’єра відбудеться восени

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«У продовженні серіалу сюжет буде розвиватися дуже несподівано, – розказав режисер Ігор Забара. – Деякі позитивні персонажі стануть негативними, а негативні – позитивними. «Наворотів» дуже багато всього. А глядачам потрібно буде цей клубок розплутати. Я дуже радий, що ми пішли від чистої мелодрами: жанр серіалу переходить в детектив і навіть трилер. Обіцяю: буде цікаво!».

Як повідомляється, зйомки «Спокуси» йдуть четвертий місяць: перший і другий сезони знімають без перерви. Над створенням мелодрами працюють паралельно дві знімальні команди під керівництвом режисерів Ігоря Забари і Сергія Терещука.

«У нас настільки щільний графік, що у мене відчуття, ніби ми всі живемо у величезному шикарному будинку Кумачових постійно, – каже виконавиця ролі Інни актриса Дарина Легейда.

Зазначено, що деякі персонажі, які в першому сезоні були «в тіні», вийдуть на передній план. Зйомки другого сезону «Спокуси» триватимуть до середини червня.

«Коли ти вже відчуваєш, що скоро – фініш, відразу виникає якась нотка смутку, – каже режисер Сергій Терещук. – Були такі важкі сцени, коли здавалося, що ми не зможемо це зняти, але все виходило. Приємно дивує самовідданість і віддача всіх, хто знаходиться на майданчику, – від акторів до освітлювачів. Всі працюють без дурнів. Це дорогого коштує».

Нагадаємо, 24 квітня на телеканалі «Інтер» відбулася прем’єра 48-серійної мелодрами «Спокуса» («Искушение») режисера Ігоря Забари, виробництвом якої займається «Інтер» та компанія Pro-TV. Під час зйомок серіал мав робочу назву «Райдуга кохання» («Радуга любви»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY