detector.media
21.05.2017 15:13
Португалія повідомила, де відбудеться «Євробачення-2018»
Португалія повідомила, де відбудеться «Євробачення-2018»
У Португалії визначилися з містом та ареною проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2018».

Про це повідомляє ТСН. ua.

Через тиждень після перемоги на музичному змаганні «Євробачення-2017» представника Португалії Сальвадора Собрала організатори оголосили, що наступного року пісенний конкурс відбудеться у столиці країни – Лісабоні.

Майданчиком «Євробачення-2018» була обрана арена Meo Arena – третій за величиною критий стадіон в Європі і найбільший в Португалії.

Після перемоги у Києві Сальвадора Собрала тепло зустріли на батьківщині. В аеропорту Лісабона на артиста, його сестру та маленького племінника чекав натовп прихильників із плакатами та кульками. Артист у соцмережі подякував своїй країні та португальцям за таку зустріч.

Нагадаємо, за підсумками голосування телеглядачів і професійного журі в 42 країнах-учасницях «Євробачення-2017» перемогу у пісенного конкурсі здобув представник Португалії Сальвадор Собрал  із 758 балами, посівши перше місце як за результатами голосування журі, так і глядацького голосування. Це перша перемога Португалії в цьому конкурсі.

Друге місце посів представник Болгарії – 17-річний Kрістіан Костов із піснею Beautiful Mess («Прекрасний безлад»), набравши 615 балів.

На третій сходинці опинилися представники Молдови – гурт Sunstroke Project із піснею Hey Mamma («Гей, мамо»), здобувши 374 бали.

Україна, яку представляв гурт O.Torvald з піснею Time («Час») посіла 24-те місце із 26-ти країн-фіналістів, отримавши у підсумку 36 балів. Це найгірший результат України за всі роки участі в конкурсі: до цього найнижчу сходинку - 19-ту - посів на «Євробаченні-2005» у Києві гурт «Гринджоли».

На фото - арена Meo Arena

Фото: ТСН. ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY