detector.media
20.05.2017 15:59
Прикордонники повідомили про заборону в’їзду в Україну 40 російським публічним особам
Прикордонники повідомили про заборону в’їзду в Україну 40 російським публічним особам
Голова державної прикордонної служби України Віктор Назаренко повідомив, що артисти та інші публічні особи, які незаконно відвідували Крим, не зможуть відвідувати країну протягом трьох років, та подякував за це небайдужим громадянам.

Про це Назаренко повідомив в інтерв’ю для видання «Інтерфакс-Україна».

«Стосовно артистів та інших публічних діячів з Росії, які відвідували Крим. На сьогодні ми виявили їх близько 40 осіб. Ми дуже вдячні за ту допомогу, яку нам надають небайдужі громадяни України та правоохоронні органи», – сказав чиновник.

Назаренко уточнив, що мова йде про заборону в'їзду в Україну на 3 роки. У цей список входять такі виконавці, як Лоліта Мілявська, Юлія Самойлова, Наташа Корольова (громадянка РФ Наталія Поривай), Микола Добринін, Людмила Артем'єва та ін.

Він також повідомив, що в 2016 році був заборонений в'їзд в Україну 5,4 тис. іноземців, з них понад 1,2 тис. – громадяни Росії. У поточному році загальна кількість заборон на в'їзд вже досягла 2,5 тис., 616 з них – громадяни РФ.

Нагадаємо, що свого часу Служба безпеки України повідомила, що заборонила в'їзд на територію України близько 140 російським діячам культури, в тому числі 50 з них - в період з 3 грудня 2015 року по 29 жовтня 2016 року. При цьому імена російських артистів, яким заборонений в'їзд в Україну, не вказуються. СБУ також повідомляє, що Перелік таких осіб готує Міністерство культури України.

Фото: livejournal.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY