detector.media
19.05.2017 14:42
Вахтанг Кіпіані підготував книжку про відносини українців та поляків у ХХ столітті
Вахтанг Кіпіані підготував книжку про відносини українців та поляків у ХХ столітті
Автори проекту «Історична правда», телевізійна версія якого виходить на каналі ZIK, випустили книгу матеріалів «Війна двох правд. Поляки та українці в кривавому ХХ столітті». Укладачем виступив ведучий програми, журналіст та історик Вахтанг Кіпіані.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Якраз у ці складні для українців і поляків дні пішла в друк вже друга колективна праця авторів. Цього разу ми з  видавництвом Vivat зробили книжку не тільки про трагедії, але й про тих, хто словом і ділом наближали момент співпраці двох вільних і незалежних націй і держав», – повідомив на своїй Facebook-сторінці пан Кіпіані.

Книжка «Війна двох правд. Поляки та українці в кривавому ХХ столітті» буде представлена у суботу, 20 травня, у рамках Книжкового арсеналу, який пройде в Києві до 21 травня.

Як повідомляє прес-солужба каналу, раніше ведучий ZIKу пан Кіпіані презентував книжки «ОУН і УПА. «Зродились ми великої години…» та «Українська Канадіана».

Нагадаємо, ведучий авторського ток-шоу Drozdov та політичної програми «Прямим текстом» на телеканалі ZIK Остап Дроздов підготував другий роман під назвою «№2». Перший його роман мав назву «№1». Роман вийшов у «Видавництві Анетти Антоненко» на початку травня. Презентація книги відбулася 18 травня у рамках «Книжкового Арсеналу».

Креативний продюсер телеканалу ZIK, ведуча авторських ток-шоу «HARD з Влащенко» та «Перші другі» Наталія Влащенко видала чергову книгу під назвою «Крадіжка або Біле сонце Криму». Презентація відбудеться 21 травня о 13:00 на майданчику видавництва «Фоліо» у рамках Книжкового арсеналу.

На фото – Вахтанг Кіпіані

Фото: Facebook Вахтанга Кіпіані

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY