detector.media
Детектор медіа
17.05.2017 15:36
Зірка «Хоббіту» та світ, що розширюється. Ейдан Тернер рекламує Одеський кінофестиваль
Зірка «Хоббіту» та світ, що розширюється. Ейдан Тернер рекламує Одеський кінофестиваль
Канал «Україна» представив іміджеві ролики ОМКФ

Ірландський актор Ейдан Тернер, відомий глядачам завдяки трилогії «Хоббіт» та серіалам «Полдарк» і «Бути людиною», знявся в іміджевих роликах Одеського міжнародного кінофестивалю. На відео актор готується до нової ролі: вчить текст, подорожує Одесою, спілкується з різними людьми та зізнається, що «Кіно – це місце, в якому можна прожити сотні життів, та світ, який продовжує розширятися».

«Для мене було честю стати учасником фестивалю, я зрадів, отримавши пропозиції знятися в проморолику, – розповів Ейдан Тернер. – Не дочекаюся, коли знову повернуся до Одеси в липні, щоб побачити результат спільної роботи на великому екрані, а також подивитися фільми».

«Працювати з Ейданом було дуже легко – він невимушено приміряє будь-який образ і активно бере участь у роботі над характером свого персонажа, – в свою чергу поділився враженнями від роботи над роликами їхній режисер Ігор Стеколенко. – Часом це навіть не було схоже на знімальний процес, а швидше нагадувало гарне проведення часу. Саме так і має бути на знімальному майданчику.

Зйомки проходили в Одесі. Над ідеєю і сценарієм працювала креативна команда телеканалу «Україна», а відеопродакшен здійснила компанія Pronto Film.

Нагадаємо, що минулого року Ейдан Тернер в інтерв’ю ДМ зізнався, що серед українських акторів його надзвичайно вразила Катерина Молчанова, яка зіграла в стрічці «Моя бабуся Фані Каплан», та що він би ще не один раз приїхав до України дивитись україсньке кіно.

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY