detector.media
17.05.2017 13:59
Охочі мовити в цифровому мультиплексі в Чонгарі мають подати заяви Нацраді з 16 червня до 17 липня
Охочі мовити в цифровому мультиплексі в Чонгарі мають подати заяви Нацраді з 16 червня до 17 липня
17 травня в газеті «Голос України» № 87 опубліковано оголошення конкурсу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на багатоканальне мовлення (ефірне цифрове) з використанням 50 ТВК у стандарті DVB-T2 у селищі Чонгарі Херсонської області.

На конкурс виставлено п’ять місць у цифровому мультиплексі, оператором якого буде ТОВ «Телемережі України». Потужність передавача – 1 кВт, обсяг мовлення – цілодобово.

Від претендентів вимагається, щоб у загальному обсязі мовлення не менше 25% становили соціально важливі програми (інформаційні та соціально-політичні) для забезпечення інформаційних потреб громадян; дозволяється ретрансляція виключно програм суспільного мовлення; загальнонаціональні та регіональні мовники мають забезпечувати цілісність мережі мовлення і програмного наповнення.

Заяви на участь у конкурсі можна подавати із 16 червня до 17 липня (18:00) за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, тел. 234-97-13.

Нацрада підіб’є підсумки конкурсу до 15 вересня.

Детальніші умови конкурсу можна завантажити тут.

Нагадаємо, 12 травня Нацрада вирішила оголосити конкурс на цифрове ефірне телевізійне мовлення на окупований Крим з використанням 50 ТВК (стандарт DVB-T2) у селищі Чонгарі Херсонської області та затвердила конкурсні умови.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY