detector.media
15.05.2017 14:26
Оголошено прийом робіт на премію імені В’ячеслава Чорновола
Оголошено прийом робіт на премію імені В’ячеслава Чорновола
Держкомтелерадіо оголошує прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики. Роботи прийматимуться до 10 серпня 2017 року.

Про це йдеться в релізі Держкомтелерадіо.

На  здобуття премії приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії. За рішенням Комітету, книги до розгляду не приймаються.

Також можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше 5 осіб. На розгляд Комітету подаються:

Адреса: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, тел./факс (044) 279-51-56.

З Положенням про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики  можна ознайомитися тут.

За кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики» премія у розмірі 5 тис грн присуджується щороку до дня народження громадського та політичного діяча В’ячеслава Чорновола – 24 грудня.

Нагадаємо, 2016 року Комітет ухвалив рішення присудити премію Володимиру Земляному за публіцистичну збірку «Русский разухай, или украинские грабли», у якій автор за допомогою фактів із історії й культури України спростовує міфи російської пропаганди, розвінчує ідеї «руського миру».

 На фото - В'ячеслав Чорновол

Фото: politobzor.net

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY