detector.media
14.05.2017 13:00
Завтра суд обере запобіжний захід пранкеру Седюку, який влаштував скандал на «Євробаченні-2017»
Завтра суд обере запобіжний захід пранкеру Седюку, який влаштував скандал на «Євробаченні-2017»
Пранкер Віталій Сердюк, який вискочив на сцену під час фіналу «Євробачення» і показав голий зад, затриманий поліцією і перебуває в ізоляторі. За провокацію на пісенному конкурсі він може отримати до п'яти років позбавлення волі.

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков написав в своєму Facebook.

«У відповідь на запити з приводу ідіота, який оголив свій зад перед 200 мільйонами телеглядачів. Седюк - український громадянин. Під час виступу нашої Джамали, з його слів - він вирішив реалізувати своє хобі, так як "неофіційно працює провокуючим журналістом"», - повідомив міністр.

За словами Арсена Авакова, Віталій Седюк був затриманий охороною конкурсу за участю поліції і чинив опір під час затримання.

В порядку ст.208 КПК України прнкера затримано на 72 години до суду, який обере йому завтра, 15 травня, запобіжний захід за статтею 296 ч.3 (хуліганство з обтяжуючими обставинами), за якою йому може загрожувати або штрафу, або інші покарання до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, фінал «Євробачення» транслювали телеканали «UA: Перший» та «UA: Крим» (коментатори – Тетяна Терехова та Андрій Городиський). Офіційний сайт «Євробачення-2017» – Eurovision.tv – транслював оригінальну версію.

Під час фіналу Євробачення на сцену, де виступала Джамала, вискочив український пранкер Віталій Седюк і, знявши штани, показав глядачам голий зад.

На фото – Віталій Седюк після затримання

Фото: Facebook Арсена Авакова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY