detector.media
14.05.2017 11:04
Начальник патрульної поліції Івано-Франківська застосував фізичну силу до журналіста «2+2» (ВІДЕО)
Начальник патрульної поліції Івано-Франківська застосував фізичну силу до журналіста «2+2» (ВІДЕО)
Дмитро Міхалець, начальник Управління патрульної поліції Івано-Франківська, виштовхав з приміщення журналіста програми «Люстратор 7.62» телеканалу «2+2» Володимира Тимофійчука.

Відео інциденту журналіст опублікував у YouTube.

«Цей 27-річний посадовець має не лише довгий зріст, а й довгі руки! І його поведінка вже тривалий час збурює громадськість Франківщини.  Цього разу Дмитро Міхалець, керівник патрульної поліції Івано-Франківська, "приклався" і до журналістів. Мої відверті запитання, щодо дій підлеглих на посадовця подіяли дуже дивно. Втікаючи від камери "Люстратора" головний коп дозволяв собі притискати мене дверима та штовхати», - написав Володимир Тимофійчук

Він також заявив, що подробиці інциденту розкаже у програмі «Люстратор 7.62. Прокляття системи» на каналі «2+2».

«Детектор медіа» звернувся за коментарем щодо події до Управління Нацполіції Івано-Франківської області.

Як повідомляли місцеві ЗМІ, начальником патрульної поліції в Івано-Франківську у лютому 2016 року став хмельничанин Дмитро Міхалець, активний учасник «Євромайдану» та член Самооборони. Колишній бізнесмен. Після Революції поїхав до Києва, аби працювати у новій поліції. За результатами відборів та навчання потрапив до сотні майбутніх керівників поліції. Керувати патрульними навчався протягом кількох місяців в США. Очолював роту полісменів в Києві. З лютого 2016 року керівник патрульної поліції в Івано-Франківську. Вважає, що секрет його успіху у впевненості в собі і чіткому баченні цілей. В Івано-Франківську в підпорядкуванні Дмитра Міхальця служать 208 патрульних.

«Оцінювати поліцію будуть громадяни нашого міста. Моя робота – їх налаштувати та навчити. Також прошу розуміння від франківців та підтримки, адже вона є головною. Коли вона буде ми наведемо порядок у місті», - зауважив Дмитро Міхалець, заступаючи на посаду.

Нагадаємо, журналісти сайту «Наші гроші. Львів» подали до суду на Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області з приводу ненадання публічної інформації.

На фото - момент інциденту

Фото: скрін відео Володимира Тимофійчука

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY