detector.media
Детектор медіа
12.05.2017 13:24
«Хоч когось депортуйте і візьміть македонку!» Як Сергій Притула зіпсував усім вечір та примусив дивитись Євробачення
«Хоч когось депортуйте і візьміть македонку!» Як Сергій Притула зіпсував усім вечір та примусив дивитись Євробачення
Ведучий Нового каналу відривався у Фейсбуці, дивлячись півфінал пісенного конкурсу

Ведучий Нового каналу Сергій Притула завів традицію — в онлайн-режимі коментувати перегляд ефірів Євробачення. На своїй сторінці у Фейсбуці шоумен розважає підписників влучними та подеколи уїдливими коментарями всього того, що відбувається на сцені пісенного конкурсу. Вчора, приміром, Притула хоч і пообіцяв, що «сьогодні ніякого троллінгу, тільки любов, тільки світло, газ, ЖЕК, вода!», та все ж не втримався від стьобу.

Притула згадав скандал, який розгорнувся у соціальних мережах навколо вартості костюмів ведучих Євробачення та похвалився свої «бюджетним» варіантом вбрання: «До речі, що там з вартістю костюмів ведучих:)))))? Мені ось це обійшлось у 50 баксів. Фото прикріпив».  

Потім телеведучий неодноразово похвалив своїх колег. Відзначив, що Олександр Скічко «чєртовскі красів» та й взагалі в кадрі він «як бальзам на рану, як кружальця огірка на втомлені очі, як нуга, яка заливає справжні лісові горіхи». Володимир Остапчук на думку Притули бездоганно говорить французькою та й взагалі наштовхує його на думку щодо конкуренції серед українських ведучих: «Хто ближчим часом має посунутись на тій лавці: я, Педан чи Горбунов?».

Поміж коментарями виступів учасників другого півфіналу Сергій Притула також розповів прекрасну історію про те, чому «Київ – гей-френдлі місто», хто став спонсором його гарного настрою та як йому не вдалося знайти спільну мову з учасницею з Франції. Але все це краще один раз прочитати, ніж декілька разів переказати.

Підписники Сергія Притули майже одноголосно вирішили, що його коментування набагато цікавіше за самий конкурс. А дехто навіть пожалівся, що геть не збирався Євробачення дивитися, але після прочитання посту Сергія довелося увімкнути трансляцію. «Хатіко так не чекав свого хазяїна, як я чекала вашого стріму», «Сергію мають заплатити гонорар за збільшення аудиторії Євробачення», «Перший півфінал Притула мені спортив, і другий, чую, спаплюжить… Жгі! Чекаю» - жартували в мережі.

Фото: znaj.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY