detector.media
11.05.2017 19:43
Білий дім розлючений через публікацію фото із закритої зустрічі Трампа і Лаврова – CNN
Білий дім розлючений через публікацію фото із закритої зустрічі Трампа і Лаврова – CNN
Білий дім не очікував, що російський уряд дозволить своєму державному інформагентству публікувати фотографії зустрічі президента США Дональда Трампа і глави МЗС РФ Сергія Лаврова.

Про це повідомляє CNN з посиланням на представника Білого дому, пише «Європейська правда».

Фото зустрічі, зроблені фотографом російського державного ЗМІ, були оприлюднені агентством ТАСС, а також у соцмережах МЗС РФ.

Білий дім не поширював фото зустрічі, хоча офіційний фотограф Білого дому також був присутній в Овальному кабінеті. Були лише оприлюднені фото зустрічі Сергія Лаврова і держсекретаря Рекса Тіллерсона, боця зустріч була відкрита для преси.

«Вони нас обдурили. В цьому вся проблема з росіянами – вони брешуть», - цитує CNN представника Білого дому.

Білий дім напередодні заявив, що зустріч Лаврова і Трампа буде закрита для преси, пославшись на стандартну практику незначного інформаційного висвітлення зустрічей президента з іноземними високопосадовцями нижчого рангу.

Варто зазначити, що на окремих оприлюднених російським МЗС фото видно, що на зустрічі Трампа і Лаврова був також присутній посол РФ у США Сергій Кисляк, який, як підозрюють у США, зіграв не останню роль у справі втручання Росії в американські вибори.

Як повідомляє посольство України в США, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який перебуває з триденним візитом у Вашингтоні, в середу, 10 травня, провів особисті зустрічі з президентом США Дональдом Трампом і віце-президентом Майклом Пенсом. Опубліковані також фото зустрічі Клімкіна з Трампом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY