detector.media
10.05.2017 19:53
18 травня - «МедіаДрайвер» буде презентовано на VII «Книжковому Арсеналі»
18 травня - «МедіаДрайвер» буде презентовано на VII «Книжковому Арсеналі»
18 травня відбудеться презентація онлайн-посібника для підлітків «МедіаДрайвер» під час VII «Книжкового Арсеналу».

Захід відбудеться  18 травня об 11.00 у межах VII «Книжкового Арсеналу», вул. Лаврська, 10-12, (зал «Папір», «Дитяча сцена»).

Спікери:  

-Діана Дуцик, виконавча директорка ГО «Детектор медіа»

-Олексій Фурман, Фотожурналіст і документальний фотограф, стипендіат програми імені Фулбрайта (США)

-Марина Дорош, головна редакторка сайту MediaSapiens.

«МедіаДрайвер» — це мультимедійний онлайн-посібник, який складається з 16 інтерактивних розділів. Основне завдання посібника – допомогти громадянам правильно використовувати можливості медіа в повсякденному житті та у роботі, критично сприймати медіаконтент, відрізняти фейки та пропаганду. Посібник викладено у вільний доступ за посиланням: mediadriver.online.

Авторський колектив, який працював над онлайн-посібником,  складається із 16 авторів, які всі є відомими журналістами, експертами, викладачами.

«МедіаДрайвер» створено та поширено за підтримки  Міністерства закордонних справ Чеської Республіки та Посольства Чеської Республіки в Україні.

Презентація відбудеться name="_GoBack">в рамках VII «Книжкового Арсеналу», що пройде з 17 по 21 травня в Києві, вул. Лаврська, 10-12. З повною програмою фестивалю можна ознайомитись за посланням тут.

З будь яких організаційних питань щодо презентації просимо звертатись до Юлі Зелінської за тел.: (098) 446 61 95 або zelin.tk@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY