detector.media
10.05.2017 17:25
«1+1» випустить книгу про історію незалежної України очима журналістів ТСН
«1+1» випустить книгу про історію незалежної України очима журналістів ТСН
До 20-річчя програми ТСН телеканал «1+1» презентує книжку «Незалежність очима ТСН», яка розповість про головні події в історії незалежної України.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У книзі будуть опубліковані розповіді ведучої «ТСН. Тиждень» Алли Мазур, генерального директори «1+1 медіа» Олександра Ткаченка, журналістів і редакторів ТСН - Олени Мацюцької, Наталі Нагорної, Олександра Загороднього, Ганни Боки, Василя Костюка, Дмитра Святненка, Алли Хоцянівської, Ольги Кошеленко, Олега Гулика.

«Дуже щирі, майже сімейні спогади тих, хто цю історію фіксував щодня. І рідкісні факти, що вдалося вирвати із засекречених архівів. Повна версія сучасної історії України без нальоту імперської цензури від письменника та історика Валерія Примоста», - анонсує канал.

«Ми свідомі того, що провокуємо нові дискусії і нові суперечки. Бо новітню історію України досі переписували навіть у шкільних підручниках: кожен раз, щоб задовольнити нового президента. Ми ж розказуємо історію свою. Про свій рідний дім. Бо нам болить все, що відбувається в ньому. Бо все, що було з країною - це наша любов і пристрасть. Бо всі випробування останніх 25-ти років мусять нас зробити сильнішими», - сказала ведуча «ТСН. Тижня» Алла Мазур.

Книга «Незалежність очима  ТСН» видається у співпраці з видавництвом «Основи».

18 травня у Києві відбудеться презентація видання.

Нагадаємо, «Незалежність очима ТСН» - третя книга Телевізійної служби новин каналу «1+1». У липні 2015 року побачила світ «Війна очима ТСН», екземпляри якої надіслали сімом світовим лідерам, у листопаді 2014 року – «94 дні. Євромайдан очима ТСН».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY