detector.media
10.05.2017 15:32
Відкрито провадження за фактом крадіжки у корпункті «Інтера» в Кропивницькому
Відкрито провадження за фактом крадіжки у корпункті «Інтера» в Кропивницькому
Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області відкрило кримінальне провадження за фактом крадіжки у корпункті телеканалу «Інтер» в Кропивницькому, яка сталася у ніч з 9 на 10 травня

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

«Правопорушення кваліфіковано за ч.3 ст.185 – “Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому”, що передбачає санкцію у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Наразі тривають слідчі дії», - повідомила керівниця сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

Власкор «Інтера» Олена Бринза повідомила ІМІ, що з журналістською діяльністю крадіжку корпункту не пов'язує.

«Не думаю, що це пов'язане з моєю діяльністю. Дороговартісна знімальна техніка залишилась неушкодженою, взяли лише ноутбук і декілька моїх власних речей - по суті те, до чого можна було швидко дістатись через вікно», – сказала вона.

Нагадаємо, у ніч з 9 на 10 травня у Кропивницькому невідомі обікрали кореспондентський пункт телеканалу «Інтер». Крадії залізли в офіс через вікно, виламавши його ломом та вкрали робочий ноутбук Asus, власний планшет оператора і його гаманець.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY