detector.media
10.05.2017 15:10
До річниці арешту Сенцова у Києві проведуть акцію «#Пораотпускать»
До річниці арешту Сенцова у Києві проведуть акцію «#Пораотпускать»
11 травня громадянська ініціатива «ЄвромайданSOS» проведе в Києві акцію «#пораотпускать» , приурочену до річниці арешту політв'язня Олега Сенцова і «кримських терористів»

Про це повідомляється на сторінці ініціативи у Facenook.

«#Пораотпускать. Саме з таким гаслом правозахисники і волонтери кампанії LetMyPeopleGo, яку вже третій рік поспіль проводить «ЄвромайданSOS», вийдуть на акцію до третьої річниці арешту українського кінорежисера, сценариста, письменника Олега Сенцова 11 травня об 11:30 біля головного виходу станції метро Хрещатик. Участь в акції також візьме сестра Олега Наталя Каплан та інші рідні політв'язнів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 квітня у Нью-Йорку кримського режисера Олега Сенцова, якого засуджено в Росії до 20 років позбавлення волі, заочно нагородили премією американського ПЕН-центру імені Барбари Голдсміт «Свобода писати».

Адвокат Марк Фейгін повідомив, що американський сенатор Річард Блюменталь звернувся до Держдепартаменту США з проханням роз'яснити, з якої причини кейс українського журналіста Романа Сущенка не було включено щорічну в Доповідь про права людини.

Американський ПЕН-центр у своїй заяві, яку зробив 31 березня, закликав зняти всі звинувачення з кримського журналіста, автора «Радіо Свобода» Миколи Семени, щодо якого в анексованому Росією Криму відкрито кримінальну справу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY