detector.media
10.05.2017 10:16
На Львівщині журналістам перешкоджали знімати на місці ДТП
На Львівщині журналістам перешкоджали знімати на місці ДТП
У місті Золочів Львівської області журналістам інтернет-видання «Золочів.нет» перешкоджали вести відеозйомку на місці ДТП.

Про це пише Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на сайт видання.

Як повідомляється, близько 20-ї години на перехресті вул. Тернопільської та вул. В. Чорновола автомобіль ВАЗ в’їхав у стовп із вказівниками вулиць і зазнав пошкоджень

За інформацією видання, як тільки їх кореспонденти прийшли на місце події, аби відзняти, що трапилося, то «зустрілися із агресивною поведінкою певних осіб, які забороняли нам вести відео зйомку у громадському місці».

«Невідома жінка, яка була присутня на місці події, вдарила по камері журналіста. У результаті було пошкоджено об’єктив. Також на адресу журналістів звучали погрози через зйомку», – пише ІМІ. 

В редакції видання представниці ІМІ у Львівській області повідомили, що перешкоджали знімати місце ДТП редактору сайту Ярославу Даниленку. Також редакція подала за даним фактом заяву у поліцію.

Нагадаємо, у вересні 2016 року працівники Сколівського відділення поліції (Львівська область) відкрили кримінальне провадження за статтею «самоуправство» за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста за заявою 41-річного львів’янина, позаштатного кореспондента одного з друкованих видань. За словами заявника, сільський голова одного з населених пунктів району на Львівщині перешкоджав його професійній діяльності, нецензурно висловлювався у його адресу та погрожував йому фізичною розправою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY