detector.media
Детектор медіа
08.05.2017 17:21
«Зе інтерв’юер». Анатолій Анатоліч запустив власний проект на YouTube
«Зе інтерв’юер». Анатолій Анатоліч запустив власний проект на YouTube
У першому випуску Женя Галич розповів про маніпуляції на телебаченні та мрію щодо Криму

Ведучий програми «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч днями запустив власний YouTube-проект під назвою «Зе інтервюер». В рамках першого випуску він поспілкувався з фронтменом гурту O.Torvald Женею Галичем.

Протягом інтерв’ю хлопці ходили містом, їхали в авто, снідали у кафешці та навіть побували у метро. Сама розмова також була доволі неформальною: Анатолій Анатоліч з’ясовував, чого соромиться музикант, чому більше не з’являється на ТБ в якості телеведучого, чи часто п’є алкоголь та б’ється.

«Було знято телесюжет одним телеканалом, коли я посилаю відкритим текстом конкурсанта нацвідбору Євробачення MELOVIN, – розповів Галич про момент, якого він соромиться. – Вийшла дуже дурнувата ситуація… Я ж в цьому бізнесі давно та розумію, що існують певні канони телебачення, коли треба робити якісь постановочні історії. І от на самій зйомці нам казали: «Давайте, відмочіть щось, ви ж рокери!». Ну і ми дуркували: я взяв у дівчинки його плакат та відпустив – той впав. А потім вже всі написали, що я його розтоптав, порвав і все таке інше. І вже потім в якомусь інтерв’ю він дуже несхвально про нас говорив. Далі ми знімали сюжет, мене ще накрутили, сказали, що він за спиною про нас каже дуже неприємні речі, от я й сказав: «Та пішов він на *уй!». До мого нещастя цей матеріал було так змонтовано, ніби я – моральний виродок, а нещасного хлопчика послали. І це побачила моя мама. І мені було дуже соромно, прямо дуже».

Також Галич зізнався, що мріє про те, щоби Крим повернувся до України, тоді б він купив там на узбережжі невеличку хату. Музикант підкреслив, що, на його думку, не існує людей поза політикою. Він згадав історії з невдалими висловлюваннями в пресі Івана Дорна, Олега Скрипки, та зазначив, що такі речі відволікають увагу від того, що в цей час роблять та говорять політики.

В інтерв’ю Галич також розповів, що новонародженого сина вони з дружиною назвали Данилом. Та зізнався, що діти – це те, чим він пишається.

Фото: youtube.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY