detector.media
07.05.2017 17:04
Італійська журналістка вибачилася за образливі вислови на адресу України в ефірі телеканалу RAI
Італійська журналістка вибачилася за образливі вислови на адресу України в ефірі телеканалу RAI
Сьогодні, 7 травня, під час прес-конференції у Києві італійська журналістка заявила, що інформацію про образливі вислови на адресу України, які пролунали в ефірі каналу RAI під час програми Nemo, буде обов’язково перевірено, і перепросила за свого колегу - ведучого, який заявив, що «Україна програла Крим – програє й "Євробачення"».

Про це повідомляє сайт Eurovision.ua.

Італійська журналістка заявила, що їй нічого не відомо про скандальні вислови ведучого Енріке Луччі в ефірі каналу італійської державної телекомпанії RAI

Вона пообіцяла учасникам гурту O.Torvald, який представляє Україну на «Євробаченні-2017», що інформацію обов’язково перевірять, але перепросила за колегу і заявила, що італійці поважають і люблять українців.

«Я обіцяю, що ми перевіримо цю інформацію і перепрошую за такий інцидент. Насправді ми дуже дружелюбно налаштовані щодо участі у конкурсі!», - сказала вона.

У відповідь фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич зійшов зі сцени, щоб обійняти журналістку, та вручив їй презент від бенду – білизну із написом назви гурту.

Нагадаємо, в ефірі каналу італійської державної телекомпанії RAI під час програми Nemo ведучій Енріке Луччі дозволив собі некоректні висловлювання щодо анексії Криму Росією та проведення «Єробачення» в Україні.

Після публікації відео на сторінці програми у Facebook користувачі соціальної мережі, серед яких було чимало українців, що проживають в Італії, висловилися вкрай негативно щодо заяв італійського ведучого і підкреслили, що Крим – це Україна.

Наразі відео скандальної програми недоступне на сайті каналу.

Це не перший скандал, пов’язаний з негативними висловлюваннями у бік України, що лунають на каналі італійської державної телекомпанії RAI. У березні телекомпанія закрила телешоу за неетичні висловлювання в бік українок.

На фото – Женя Галич

Фото:  Eurovision.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY