detector.media
07.05.2017 11:03
УІНП та Мінінформполітики підготували два ролики про українців у Другій світовій війні
УІНП та Мінінформполітики підготували два ролики про українців у Другій світовій війні
Український інститут національної пам’яті (УІНП) та Міністерство інформаційної політики України (МІП) випустили до Дня пам’яті і примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні два ролики на знак пошани жертв Другої світової війни.

Про це йдеться на каналі УІНП на YouTube.

У першому ролику під гаслом «Пам’ятаємо загиблих – захищаємо живих» маленькі українці читають вірш зі словами вдячності захисникам України: «Ми є, тому що їх немає».

В другому відеоролику подаються факти щодо участі українців у Другій світовій війні: для українців війна почалася 1 вересня 1939 року, під час Другої світової загинуло 8 мільйонів українців, українці боролися з нацизмом у складі семи армій світу.

Режисером роликів став Євген Співак, виробництво компанії Borsch Media.

Верховна Рада прийняла у 2015 році закони щодо встановлення в Україні 8 травня Дня пам'яті і примирення в честь всіх жертв Другої світової війни, а також збереження 9 травня Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Нагадаємо, 8, 9 та 11 травня на телеканалі СТБ у вечірніх випусках «Вікна-новини» вийде трьохсерійний проект до Дня пам'яті та примирення журналіста Сергія Стеценка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY