detector.media
05.05.2017 17:50
У програмі на каналі «Україна» братиме участь не тільки дружина Порошенка, але й їхні діти
У програмі на каналі «Україна» братиме участь не тільки дружина Порошенка, але й їхні діти
15 травня о 7.15 у програмі «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра нової рубрики «У ритмі спорту з Мариною Порошенко». У проекті, який канал називає соціальним і виховним для молоді, візьмуть також участь Олександра, Євгенія, Михайло Порошенки та школярі з інвалідністю.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Протягом місяця Марина Порошенко власним прикладом покаже, що кілька хвилин занять спортом щодня здатні покращити здоров’я. Дружина Президента України демонструватиме прості й ефективні вправи та зосередить увагу глядачів на їхньому правильному виконанні.

«Ми довго думали над загальною ідеєю оздоровлення нації та зупинилися на ідеї ранкової програми. Тому що не важливо, хто ти: студент чи топ-менеджер, фізично здоровий чи з інвалідністю – кілька хвилин спорту щодня підуть на користь кожному», – пояснює Марина Порошенко.

Разом із дружиною Президента «У ритмі спорту» будуть тренуватися Олександра, Євгенія та Михайло Порошенки, а також учні з інвалідністю, які навчаються в інклюзивній школі № 168 м. Києва.

За словами організаторів, головна мета соціальної програми Марини Порошенко «У ритмі спорту» – об’єднати українську націю навколо здорового способу життя та показати, що творити добро і допомагати – дуже просто. «А взаємоповага, підтримка та розуміння одне одного – це те, що кожен із нас може щодня робити для розвитку України», – зазначила Марина Порошенко.

Метою рубрики «У ритмі спорту» є також допомога вихованню нових паралімпійських чемпіонів.  Наприкінці проекту заплановано всеукраїнський флешмоб у соціальній мережі Facebook. За його умовами, кожна спортивна фотографія із зазначеним хештегом буде конвертована Благодійним фондом Петра Порошенка в грошову одиницю. Таким чином Фонд виділить кошти та придбає спортивний інвентар для комунального закладу «Луганська обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю» з міста Кремінної.

Нагадаємо, у відповідь на коментарі користувачів щодо того, що Марина Порошенко буде піднімати у своїй програмі «У ритмі спорту» на каналі «Україна» рейтинги чоловіка, редактор сторінки програми «Ранок з Україною» у Facebook написав«Ми не порівнюємо політику зі спортом. Ми - за здоровий спосіб життя. Перша леді також. Чому б не спробувати?».

Фото: скрін відеоанонсу каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY