detector.media
05.05.2017 15:08
До Дня пам'яті та примирення «Вікна-новини» покажуть спецпроект «У війни не жіноче обличчя»
До Дня пам'яті та примирення «Вікна-новини» покажуть спецпроект «У війни не жіноче обличчя»
8, 9 та 11 травня на телеканалі СТБ у вечірніх випусках «Вікна-новини» вийде трьохсерійний проект до Дня пам'яті та примирення журналіста Сергія Стеценка

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Три українські актриси: Тетяна Шелига, Раїса Недашківська та Неоніла Білецька прочитають жінкам-ветеранам Другої світової війни, а також жінкам, які воюють в зоні АТО, уривки з книги "У війни не жіноче обличчя" лауреата Нобелівської премії Світлани Алексієвич. У ній описані сотні спогадів жінок, які пройшли Другу світову війну, – повідомляє канал.  – Вони згадують про жахи тих часів, про те, як радісно поверталися додому і як вони любили посеред війни. Деякі з розповідей настільки точно описують сучасну події на Сході  України, що здається, ніби вони писалися сьогодні».

Автор циклу – журналіст СТБ Сергій Стеценко. Спецпроект вийде в рамках випусків «Вікна-новини» о 18:00 і 22:00 8, 9 і 11 травня.

Нагадаємо, у День пам'яті і примирення, 8 травня, на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра воєнної драми «Конвой» – чотирисерійного телефільму виробництва компанії Pro-TV. 

9 травня канал ICTV покаже прем’єру документального проекту власного виробництва «Вони закінчили війну».

На фото - Срегій Стеценко

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY