detector.media
05.05.2017 09:42
Нетипова освітня програма «Де кіно. Епізод 2»: Любомир Левицький, короткометражки та жахи
Нетипова освітня програма «Де кіно. Епізод 2»: Любомир Левицький, короткометражки та жахи
Наприкінці квітня в рамках освітньої частини фестивалю короткого метру «Де кіно. Епізод 2» стартувала серія безкоштовних майстер-класів від авторитетних діячів українського відеовиробництва. Лекції проходять на етапі подачі конкурсних робіт на фестиваль та мають на меті розповісти, як про окремі жанрові тренди, так і допомогти потенційним учасникам у підготовці конкурсних відео завдяки Q&A-серії після кожного виступу.

Наступним відбудеться майстер-клас «З чого почати знімати кіно: поради для фільммейкерів» від відомого кінорежисера, продюсера та члена журі в номінації «жахи» − Любомира Левицького. У четвер, 11 травня, в HUB 4.0 Любомир розкаже про специфіку ринку кіновиробництва, з чого почати, щоб стати жанровим фільммейкером, як залучити американських спеціалістів до створення фільму, яке кіно матиме найбільший успіх в Україні, недорогий продакшн, бюджет та роботу з продакт плейсментом. Лекція стане у нагоді, як досвідченим режисерам, так і початківцям.

Прийти, послухати та поспілкуватися з одним із провідних вітчизняних режисерів зможуть усі бажаючі. Початок о 18.00. Вхід вільний. Реєстрація для учасників за посиланням

Нагадаємо, що 22-23 вересня на кіностудії FILM.UA вже другий рік поспіль відбудеться фестиваль «Де кіно. Епізод 2», який проводиться за спільної ініціативи 1+1 медіа та FILM.UA Group. Етап подачі конкурсних робіт триває до 17 липня. Хронометраж відео – до 7 хвилин.

Слідкуйте за новинами про наступні майстер-класи на сторінках в facebook і vkontakte та на сайті фестивалю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY