detector.media
04.05.2017 18:02
«Інтер» покаже документальні проекти «Лобановський назавжди» і «Кращий футболіст Європи»
«Інтер» покаже документальні проекти «Лобановський назавжди» і «Кращий футболіст Європи»
13 травня на телеканалі «Інтер» відбудеться телепрем'єра документального проекту «Лобановський назавжди». Це стрічка про легендарного тренера київського «Динамо» Валерія Лобановського, який вивів київський клуб у гранди європейського футболу.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Основу фільму склали вітчизняні та зарубіжні архівні кіноматеріали, а також оцінки, судження і спогади про Валерія Лобановського його сучасників - гравців, тренерів, журналістів та вболівальників. Стрічка вийде в ефірі о 18.00.

«Інтер» також анонсував інші проекти до «Дня пам’яті Валерія Лобановського»:  13 травня виповнюється 15 років з дня смерті футбольного тренера, і цього ж дня свій 90-річний ювілей відзначає футбольний клуб «Динамо-Київ».

О 20.30 «Інтер» покаже концерт «Команда, без якої нам не жити», присвячений 40-річчя завоювання клубом «Динамо» Кубка кубків і Суперкубка УЄФА. У концерті взяли участь популярні українські виконавці - «Океан Ельзи», «ВВ», Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Потап і Настя, Злата Огневич, Ольга Полякова, Міла Нітіч, «Авіатор», «НеАнгели», Kozak System та інші зірки. Ведучі - Анастасія Даугуле і Андрій Доманський.

О 23.30 в ефір вийде документальний проект власного виробництва каналу «Кращий футболіст Європи» про трьох українських володарів «Золотого м'яча». У 1975 році «Золотий м'яч» отримав Олег Блохін, в 1986-му - Ігор Беланов, в 2004-му - Андрій Шевченко. Україна - єдина східноєвропейська країна, яка виховала трьох володарів «Золотого м'яча», зазначає «Інтер». Блохін, Беланов та Шевченко розкажуть свої історії отримання найпрестижнішого індивідуального трофея в світовому футболі, а також поділяться враженнями від того, як змінилося їхнє життя після отримання титулу «Кращий футболіст Європи».

О 0.25 «Інтер» покаже спортивний фільм «Така вона, гра». Стрічка була знята у 1977 році до дня народження Валерія Лобановського. Тренер став прототипом одного з головних героїв. В основі фільму - конфлікт між тренером футбольної команди і найкращими гравцями.

Нагадаємо, у вівторок, 9 травня, з 7.00 в прямому ефірі телеканалу «Інтер» розпочнеться багатогодинний марафон «Наша Победа». Цього дня канал також покаже концерт «Победа. Одна на всех» та інші проекти.

9 травня на телеканалі «Інтер» мала відбутися прем'єра 4-серійного серіалу «Танкіст», який розповідає про оборону Ленінграда в серпні 1941 року. Як повідомляє прес-служба каналу у своїх анонсах, міні-серіал «Танкіст» був знятий у Білорусі 2016 року. Однак, за повідомленням російського агентства ТАСС, серіал «Танкіст» є продукцією російсько-білоруського виробництва і знятий за російським сценарієм з російським актором Олексієм Чадовим у головній ролі.

Державне агентство України з питань відмовило у видачі прокатного посвідчення російсько-білоруському серіалу «Танкіст» 2016 року, показ якого анонсував 9 травня телеканал «Інтер». Перед цим «Інтер» зазначив, що серіал вироблений у Білорусі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY