detector.media
04.05.2017 17:30
До команди Олексія Семенова на prm.global приєднався Костянтин Дорошенко
До команди Олексія Семенова на prm.global приєднався Костянтин Дорошенко
Інтернет-канал prm.global запускає в прямому ефірі програму арт-критика Костянтина Дорошенка «Культура в кубі». Проект prm.global робить команда генерального продюсера Олексія Семенова, яка працює також над перезапуском і ребрендингом телеканалу Tonis. Програми виходять онлайн щодня з так званого «Кубу».

Про це повідомляється на сторінці проекту в Facebook.

Авторська програма «Культура в кубі» Костянтина Дорошенка виходитиме онлайн щоп'ятниці о 12.00.

Костянтин Дорошенко - один з впливових українських арт-критиків. Має великий редакторський досвід роботи в Нью-Йорку, Пекіні, Майамі, Бішкеку і Києві. У 2011 році журнал Art Ukraine назвав його одним з 10-ти провідних українських арт-критиків десятиліття. В гостях у Костянтина Дорошенко будуть найяскравіші представники мистецтва, обіцяє проект prm.global.

Костянтин Дорошенко також підтвердив початок роботи на пролекті й уточнив, що запропонував йому співпрацю з новим телеканалом Матвій Ганапольський.

Нагадаємо, 24 квітня команда телеканалу Tonis запустила інтернет-мовлення з «Кубу» – скляної тимчасової студії, облаштованої в новому офісі каналу в бізнес-центрі «Парус». Інтернет-мовлення з «Кубу» йтиме щодня по буднях с 10:00 до 21:00. Ефір вестимуть почергово Матвій Ганапольський і Євген Кисельов – по дві години кожен. Інтернет-мовлення передуватиме перезапуску і ребрендингу каналу в ефірі 24 серпня.

На фото – Костянтин Дорошенко

Фото: Facebook prm.global

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY