detector.media
04.05.2017 13:20
СБУ затримала жінку за антиукраїнську пропаганду в соцмережі
СБУ затримала жінку за антиукраїнську пропаганду в соцмережі
На Полтавщині співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали жительку Кременчука, яка вела антиукраїнську пропаганду в інтернеті

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Відомство пише, що жінка є прихильницею «руського міра» і політики Кремля.

«На своїх сторінках в російських соціальних мережах вона вела активну антиукраїнську пропаганду, поширювала інформацію, яка дискредитує сили антитерористичної операції та розпалювала міжнаціональну ворожнечу», – повідомляє СБУ.

Під час обшуку за місцем проживання жінки оперативники виявили комп’ютерну  техніку з доказами розміщення сепаратистських матеріалів. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, за січень та лютий 2017 року співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили десять адміністраторів антиукраїнських спільнот у соціальних мережах, які координувалися російськими спецслужбами.

У квітні на Кіровоградщині адміністратор однієї із спільнот в соціальній мережі російського походження вів антиукраїнську пропаганду, зокрема закликав до масових заворушень та збройного протистояння з правоохоронними органами. СБУ затримала правопорушника.

Фото: Преса України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY