detector.media
03.05.2017 11:20
НЛО TV покаже документальну стрічку «Американська мрія»
НЛО TV покаже документальну стрічку «Американська мрія»
7 травня на телеканалі НЛО TV у програмі «ПроКіноНаНло» відбудеться показ документальної стрічки «Американська мрія» про стиль життя у США журналіста Володимира Мули

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Стрічка побудована на історіях людей, які свого часу залишили рідні домівки і вирушили назустріч новому і незвіданому життю. Подорожуючи Америкою, журналіст натрапляє на несподівані факти та думки, які спростовують теорію «русского мира»», – йдеться в релізі.

Як повідомляє канал, журналіст пробув за океаном два місяці. За цей час він подолав 15 американських штатів, 11 з яких – безпосередньо із далекобійником – своїм другом Сашком Стефанюком.

«У роки незалежності ми почули, що Америка організувала Оранжеву революцію, а у 2013 році – Революцію гідності! А далі – цікавіше. "Русский мир" прийшов в Україну – воювати, зокрема, проти Америки. Мовляв, саме вона почала протистояння на Донбасі. А ми ж – один народ, тільки разом можемо будувати спільне майбутнє! Але, виявляється, люди не хочуть пірового "Русского мира", не хочуть зводити кінці з кінцями, не хочуть "годувати всю Україну"! Вони банально хочуть годувати себе і стоять перед вибором: поїхати чи залишитися? Тому, кинувши за плечі жменю запитань, я зібрав усі свої заощадження і фактично із дулею в кишені вирушив за океан, щоб показати реальний стан речей у США очима щирих і відвертих українців», – описав свою стрічку пан Мула.

Фільм «Американська мрія» можна побачити на телеканалі НЛО TV 7 травня о 23:20 в програмі «ПроКіноНаНЛО».

Крім того, 5 травня в український прокат вийде друга частина проекту – «Американська мрія. У пошуках правди».

Нагадаємо, на початку березня директор телеканалу НЛО TV Іван Букреєв повідомив про успішний старт у вітчизняному прокаті повнометражного фільму «Інфоголік», який зняли Idea Production, «Кінокомпанія ММД» і студія «Мамахохотала» на замовлення каналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY