detector.media
02.05.2017 13:57
В Україну приїхали вже майже 400 учасників і членів команд «Євробачення»
В Україну приїхали вже майже 400 учасників і членів команд «Євробачення»
Протягом останньої доби в Україну прибуло більше 160 учасників та членів команд міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Про це повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.

Загалом в Україну вже прибуло майже 400 учасників та членів команд «Євробачення-2017». Найбільше учасників прикордонники оформили в аеропортах «Бориспіль» та «Київ». Ще одна з команд прибула через автомобільний пункт пропуску «Платонове», що на Одещині.

За повідомленням ДПС, пропуск через кордон учасників «Євробачення» прикордонники здійснюють відповідно до вимог чинного законодавства у пріоритетному порядку, за технологічними принципами, що були застосовані під час масштабних міжнародних заходів, таких як «Євро-2012».

Раніше прикордонники передбачали, що основними маршрутами учасників та гостей «Євробачення» будуть пункти пропуску для повітряного сполучення, на які припаде до 70% від загальної кількості гостей. Ще 20% користуватимуться автомобільними пунктами пропуску, а 10 % гостей та учасників конкурсу очікується на залізничних напрямках.

Нагадаємо, станом на 1 травня ДПС інформувала, що протягом трьох діб в Україну прибуло понад 200 учасників та членів команд «Євробачення-2017» з майже 20 країн світу.

Фото: прес-центр "Євробачення"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY