detector.media
29.04.2017 11:53
Сьогодні «Інтер» покаже поєдинок Володимира Кличка і Ентоні Джошуа
Сьогодні «Інтер» покаже поєдинок Володимира Кличка і Ентоні Джошуа
Сьогодні, 29 квітня, о 20.30 на телеканалі «Інтер» відбудеться пряма трансляція боксерського поєдинку Володимира Кличка і Ентоні Джошуа.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

41-річний Володимир Кличко після півторарічної паузи повертається в ринг. Суперником українського боксера стане діючий чемпіон світу в суперважкій вазі 27-річний британець Ентоні Джошуа.

Володимир Кличко назвав майбутній бій найважливішим поєдинком в своїй спортивній кар'єрі: «Для мене є тільки одна мета - завоювати ці титули знову і залишити ринг переможцем. Залишилося лише дочекатися 29 квітня. Минуле для мене не має ніякого значення. Тільки лише майбутнє і майбутній поєдинок».

Бій відбудеться на стадіоні «Уемблі» в Лондоні.

«Цей бій дійсно може стати головним у боксерській кар'єрі Володимира Кличка. І не тільки тому, що українець не має права на помилку. Йому потрібна тільки перемога. Цей бій має всі шанси увійти в історію боксу, як одне з небагатьох великих протистоянь. Таких як Алі - Фрейзер або Тайсон - Льюїс - Холіфілд», -  сказав Сергій Долбилов, керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер».

Разом з телеглядачами в студії «Великого боксу» поєдинок Володимира Кличка проти Ентоні Джошуа будуть дивитися почесні гості та експерти проекту: Олександр Бєлєнький, Аліна Шатернікова, Антон Горюнов, Сергій Радченко, Дмитро Лазуткін, В'ячеслав Поночовний, Сергій Городничев. Ведучий програми - Роман Кадемін.

Нагадаємо, американський телеканал НВО зняв документальний фільм серії «2 Days» про чемпіона світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO українця Василя Ломаченка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY