detector.media
27.04.2017 17:14
Держкіно надало кошти на виробництво українсько-грузинського фільму «Антон»
Держкіно надало кошти на виробництво українсько-грузинського  фільму «Антон»
27 квітня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «ІнсайтМедіа. Продюсерський центр» контракт про надання кінопроекту «Антон» грузинського режисера Зази Урушадзе державної фінансової підтримки розміром 20 млн. 312 тис. грн., що складає 50% загальної вартості виробництва фільму.

Про це повідомляє сайт Держкіно.

Кінопроект повнометражного художнього фільму «Антон», спільне виробництво якого здійснюють Україна і Грузія, став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Автором сценарію і однойменного роману є Дейл Еслер, режисером – Заза Урушадзе,  продюсери – Андрій Суярко (Україна) та Мирза Давітая (Грузія).

Стрічка є екранізацією однойменної книги канадського письменника Дейла Еслера, що оповідає реальну історію його родини.  Драма розповість про двох маленьких хлопчиків, дитинство яких проходить в період соціально-економічних потрясінь, війни і голоду в Україні. Діти за допомогою своєї уяви намагаються уникнути насильства, яке їх оточує.

Зйомки стрічки розпочнуться у серпні і пройдуть в Україні (Одеса, Херсонщина) та у Німеччині.

24-го березня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Ганзафільм» контракт про надання проекту «Шляхетні волоцюги» про львівських батярів державної фінансової підтримки розміром 18 млн 582 тис. грн., що складає 50% загальної вартості виробництва.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY