detector.media
26.04.2017 16:00
У Києві знімають соціальну комедію «Герой мого часу»
У Києві знімають соціальну комедію «Герой мого часу»
У Києві за підтримки Державного агентства України з питань кіно стартували зйомки соціальної комедії про киян та гостей столиці «Герой мого часу»

Про це повідомляє прес-служба проекту.

«Я спеціально не запрошувала жодного професійного актора, щоб передати унікальність і достовірність життя в столиці. Також ми знайшли найкрасивіші та унікальні локації міста. Наприклад, я просто закохалася в столичний район Відрадний, де буде більшість наших зйомок. Сподіваюся, що наша спільна робота сподобається глядачам, яким згодом ми і представимо фільм», – розповіла режисер стрічки Тоня Ноябрьова під час прес-конференції, на якій представили карту зйомок фільму.

У релізі повідомляється, що знімальний процес стрічки буде публічним і кожен зможе потрапити на знімальний майданчик. Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Нагадаємо, 31 березня відубвся кастинг на ролі у фільмі «Герой мого часу».

Як писав «Детектор медіа», 18 квітня в Очакові (Миколаївська область) режисер Тимур Ященко за підтримки Держкіно розпочав зйомки фільму «Черкаси» про опір екіпажу однойменного морського тральщика в озері Донузлав під час анексії Криму у 2014 році

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY