detector.media
26.04.2017 13:30
Бойовики зняли на Донбасі постановочні сюжети про ЗСУ та поширили їх в російських та сепаратистських ЗМІ – ГУР Міноборони
Бойовики зняли на Донбасі постановочні сюжети про ЗСУ та поширили їх в російських та сепаратистських ЗМІ – ГУР Міноборони
Російське окупаційне командування продовжує активізацію інформаційних заходів, спрямованих на дискредитацію сил АТО та звинувачення у порушенні Мінських домовленостей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«24 квітня ц.р. противником було підготовлено постановочний сюжет про “бойове зіткнення з диверсійною групою ЗС України” в районі н.п.Сокільники. Встановлено, що інсценування “бою” здійснено в іншому населеному пункті – Новогригорівка. 25 квітня ц.р. “оперативне відео з місця події” та інформація про “інцидент” були поширені в російських та місцевих ЗМІ», – повідомляє ГУР Міноборони.

Як писав «Детектор медіа» 25 квітня, розвідка прес-центру штабу АТО повідомляла, що на Донбасі російсько-окупаційні війська планують зробити постановочну відеозйомку відходу «української ДРГ» в районі населеного пункту Сокольники.

Нагадаємо, командування російських військ РФ розпочало потужну антиукраїнську інформаційну кампанію під приводом «об’єктивного» висвітлення обставин підриву на міні представників ОБСЄ у Луганській області 23 квітня.

Фото: rbc.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY