detector.media
26.04.2017 13:00
Голова Запорізької ОДА написав на журналістів «Наших грошей» заяву в поліцію
Голова Запорізької ОДА написав на журналістів «Наших грошей» заяву в поліцію
Голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль написав заяву в поліцію на журналістів «Наших Грошей» після проведення зйомки його будинку

Про це повідомляє сайт Bihus.info.

«За матеріалами заяви відомості внесені в ЄРДР за статтею 182 частиною 1 (Порушення недоторканності приватного життя). Матеріали провадження приєднанні до справи щодо нападу на знімальну групу», – повідомляється на сайті.

Нагадаємо, 3 квітня «Наші Гроші» опублікували журналістській матеріал «Наші гроші №162. З колибелі в Куршавель - вражаючі Інстаграми дітей чиновників». Зокрема в матеріалі йшлося про стиль життя дітей пана Бриля.

Як писав «Детектор медіа», в березні 2017 року під час зйомок сюжету поблизу маєтку голови Запорізької ОДА Костянтина Бриля на знімальну групу проекту «Наші гроші» напав охоронець посадовця і пошкодив техніку журналістів.

Зазначимо, 6 червня 2016 року, у День журналіста, Інститут масової інформації та Незалежна медіа-профспілка України оголосили імена фігурантів щорічного антирейтингу «Вороги преси», куди потрапив голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль.

На фото - Костянтин Бриль

Фото: zp.depo.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY