detector.media
24.04.2017 15:55
Нацполіція у відповідь на запит каналу ZIK надіслала три диски
Нацполіція у відповідь на запит каналу ZIK надіслала три диски
Національна поліція України у відповідь на інформаційний запит телеканалу ZIK надіслала три диски CD-R по 700 MB пам’яті, загорнуті в обгортку цукерок «Венеціанська ніч».

Про це повідомляє «Доступ до правди» з посилання на журналіста телеканалу Адрія Орляка.

Журналіст каналу відмовився повідомити що саме канал запитував у Нацполіції, оскільки тему матеріалу поки що тримають в таємниці. Відомо лише, що це буде розслідування і на дисках фотографії документів.

«Доступ до правди» зазначає, що практика розпорядників є такою, що копії запитуваних документів надають у сканованому вигляді, якщо таких документів понад 10 сторінок – то, згідно з законом «Про доступ до публічної інформації», виставляють рахунок за копіювання.

«У даному разі розпорядник надав копії документів в електронному вигляді, що є не тільки безкоштовним, а й зручнішим, бо полегшує роботу з файлами», – повідомляється на сайті.

Нагадаємо, на початку лютого 2017 року у Миколаєві журналіст місцевого інтернет-видання Niklife Юрій Ягольник у відповідь на інформаційний запит до міської ради міста отримав у конверті весільну світлину невідомого нареченого з букетом квітів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY