detector.media
22.04.2017 17:17
Журнал Time опублікував список топ-100 найвпливовіших осіб світу без Ангели Меркель
Журнал Time опублікував список топ-100 найвпливовіших осіб світу без Ангели Меркель
Канцлер Німеччини Ангела Меркель, яку американський журнал Time протягом останніх трьох років відносив до найвпливовіших осіб у політиці, цього року взагалі не увійшла до списку топ-100.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на німецьке видання Die Welt.

Die Welt згадує, що в листопаді минулого року після перемоги Дональда Трампа на виборах у США, Time висловлював надію, що саме Ангела Меркель стане «лідером вільного світу».

«Але, мабуть, канцлер Німеччини тепер втратила свої чари над американським журналом: Меркель не з'явилася у списку 100 найвпливовіших людей у світі. Замість цього, ми знаходимо кілька людей з досить сумнівною поведінкою останнім часом», - повідомляє видання.

Водночас до списку Time потрапили такі особистості: президент США Дональд Трамп, глава Пентагону Джеймс Меттіс, засновник Wikileaks Джуліан Ассанж, Папа Франциск, президент Туреччини Таїп Ердоган, лідер КНДР Кім Чен Ин, прем'єр Британії Тереза Мей, президент РФ Володимир Путін, президент Китаю Сі Цзіньпін та інші.

Німецьке видання Bild-Zeitung зробило запит в редакцію журналу Time з приводу виключення Ангели Меркель зі списку топ-100 найвпливовіших осіб, проте на даний момент не надійшло ніяких коментарів.

Нагадаємо, французький сатиричний журнал Charlie Hebdo опублікував карикатуру на канцлера Німеччини Ангелу Меркель на обкладинці нового випуску.

На карикатурі зображена Ангела Меркель, яка тримає в руках відрізану голову Мартіна Шульца, лідера Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) і кандидата на пост канцлера ФРН. Також на ній зображена зменшена обкладинка німецького видання Spiegel, з іншою карикатурою - на президента США Дональда Трампа, який відрізав голову Статуї Свободи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY