detector.media
20.04.2017 21:05
Головою НСЖУ обрано Сергія Томіленка
Головою НСЖУ обрано Сергія Томіленка
Сьогодні, 20 квітня, делегати ХІV з’їзду Національної спілки журналістів України (НСЖУ) обрали головою Спілки у другому турі Сергія Томіленка. Раніше з’їзд висунув шість кандидатів на посаду голови Спілки, у другий тур вийшли Сергій Томіленко і Олександр Бухтатий.

У другому турі Сергій Томіленко набрав 131 голос, Олександр Бухтатий – 98.

У першому турі за Валерія Бебика проголосували 10 делегатів, за Олександра Бухтатого - 63, Віктора Чамару -21, Сергія Томіленка - 106, Сергія Омельчука – 12 та Гліба Головченка 28.

Вибори проходили методом таємного голосування.

На з’їзд НСЖУ було обрано 258 делегатів, що були обрані в кожній області під час звітно-виборних конференцій, які проходили в регіонах протягом січня-березня.

Нагадаємо, наразі НСЖУ очолює перший секретар Сергій Томіленко, який виконує обов’язки голови після того, як обраний на з’їзді 24 квітня  2012 року Олег Наливайко 17 березня 2014 року став головою Держкомтелерадіо.

Як писав «Детектор медіа», Київська, Харківська, Волинська та Дніпропетровська обласні організації НСЖУ висунули своїх кандидатів на посаду голови Спілки. Пізніше стало відомо, що кандидат від Дніпропетровської області Олексій Ковальчук відмовився балотуватися на голову Спілки. 13 квітня також стало відомо, що голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ. 

Нагадаємо 20-21 квітня в Києві проходить ХІV зʼїзд Національної спілки журналістів України (НСЖУ), на якому мають переобрати голову Спілки та визначитися з пріоритетами її діяльності.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY