detector.media
20.04.2017 14:30
Олег Скрипка вважає, що для тих, хто не може вивчити українську, треба робити гетто
Олег Скрипка вважає, що для тих, хто не може вивчити українську, треба робити гетто
Музикант також вважає людей, що не володіють українською мовою, соціально небезпечними  

Музикант Олег Скрипка під час «Школи журналістики "Української правди"» розповів про своє відношення до проекту «Голос. Діти», квот на радіо, а також до громадян України, які не вивчили українську мову. «УП» оприлюднила найцікавіші фрагменти з цієї розмови: 

- В моїй країні мрій, в ідеальній країні, українська – панівна мова у суспільстві. Там на радіостанціях крутять 100% української музики, а не 25-35 нищебродських відсотків.

- У моїй країні мрій держава працює в резонансі з провідними культурними діячами. Там мир і абсолютна перемога України у війні, яка зараз триває.

- Я не державний діяч, я мрійник, максималіст. Я хотів би жити у повністю україномовному культурному середовищі. Навколо себе я це реалізую –  я спілкуюсь з найкращими українцями, я беру на роботу в свій штат україномовних професіоналів. - Якщо люди не володіють українською, вони мають повне право шукати роботу в інших краях.

- Люди, які не можуть вивчити українську, мають низький IQ, таким ставлять діагноз "дибілізм". Треба їх відокремити, тому що вони соціально небезпечні, треба створити гетто для них. І будемо допомагати їм, як допомагають людям з вадами, на волонтерських засадах будемо співати їм «Володимирський централ».

- Якби у моєму дитинстві були такі талант-шоу, як "Голос діти", я би не брав у них участь, не зміг би витримати хвилювання та конкуренції. Але є діти із сильною психікою. І вони стають переможцями. Для багатьох подібні передачі – чи не єдиний спосіб стати відомими.

- З дітьми на "Голосі країни" було важко працювати, бо конкурс дуже жорстокий. Талантів набагато більше, ніж можуть вмістити команди проекту, тому доводиться холодно відсікати достойних.

- З іншого боку, діти дуже пластичні й мають абсолютну підсвідому довіру до тренерів. Дорослі мають блоки, его, і не кожен може відкритися, почути, що говорить тренер.

- Дитині, буває, пояснюєш щось, вона стоїть, у носі длубається, здається, зовсім тебе не чує. А потім виходить на сцену й ідеально все виконує.

Нагадаємо, що Олег Скрипка, лідер гурту «Воплі Відоплясова», тривалий час був тренером проектів «Голос. Діти» та «Голос країни» на каналі «1+1».

Фото: 1tv.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY