detector.media
14.04.2017 19:11
У спецпроекті «112 Україна» покаже, як святкують Великдень християни в усьому світі
У спецпроекті «112 Україна» покаже, як святкують Великдень християни в усьому світі
15–16 квітня телеканал «112 Україна» покаже спецпроект, присвячений Воскресінню Христовому, яке цього року святкують в один день православні і католики.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Глядачі телеканалу зможуть побачити святкування Пасхи не тільки в Україні, спостерігаючи за прямими трансляціями богослужінь з головних храмів країни, а й в інших куточках світу - Ватикані, Єрусалимі, Варшаві, Парижі, Римі, Барселоні, Москві, Ванкувері, Вашингтоні, Канберрі.

Телеглядачі «112 Україна» стануть свідками сходження Благодатного вогню в Єрусалимі і в прямій трансляції з «Борисполя» побачать прибуття вогню в Україну, а також передачу святині у храми.

Телеканал покаже звернення Папи римського Франциска під час Літургії з Ватикану і привітання глав основних християнських конфесій України - Філарета (УПЦ КП), Онуфрія (УПЦ МП) і Святослава Шевчука (УГКЦ).

Трансляції пасхальних богослужінь в основних храмах Києва розпочнуться 15 квітня о 22.50. Ефір триватиме до 2.00 наступного дня і пройде без випусків новин.

У студії «112 Україна» цього дня побувають богослови, релігієзнавці та священики, які коментуватимуть події, що висвітлює телеканал.

На всіх головних майданчиках святкування Великодня працюватиме максимальна кількість знімальних груп телеканалу в Україні та за її межами.

Нагадаємо, 16 квітня о 23.20 канал «Україна» покаже святковий концерт «Весняна музична платформа 2017», у якому візьмуть участь зірки українського шоу-бізнесу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY