detector.media
14.04.2017 13:41
У Кам’янському помер головний редактор «Антимафии», на якого напали кілька днів тому
У Кам’янському помер головний редактор «Антимафии», на якого напали кілька днів тому
14 квітня у ЗМІ міста Кам’янського (Дніпропетровська область) з'явилася інформація про смерть місцевого правозахисника Станіслава Мілославського, який випускав безкоштовну газету «Антимафия» і був керівником правозахисної організації «Антимафия». Інформацію про смерть підтвердили у лікарні швидкої допомоги. Станіславу Мілославському було 62 роки.

Про це повідомляє видання 5692.com.ua.

За словами Сергія Васильченка, головного лікаря лікарні швидкої медичної допомоги, Станіслав Мілославський помер два дні тому в лікарні. Причину смерті головлікар не назвав, посилаючись на лікарську таємницю. Зараз тіло Станіслава Мілославського знаходиться в лікарні.

Нагадаємо, 25 лютого у дворі будинку № 61 по проспекту Конституції у місті Кам’янському згорів автомобіль Citroën C5, який належить Станіславу Мілославському, правозахиснику, видавцеві, редактору газети «Антимафия». За попередньою інформацією рятувальників, автомобіль Станіслава Мілославського облили горючою рідиною, після чого підпалили. 

31 березня в поліцію Кам'янського надійшло повідомлення, що горить будівля міської друкарні на вулиці Соборній, 4. Правоохоронці з’ясували, що невідомі закидали друкарню «коктейлями Молотова». Керівництво друкарні пов’язує напад із друком газети «Антимафия».

8 квітня на сесії міськради Станіслав Мілославський заявив, що кілька годин тому на нього напали невідомі і відібрали весь тираж газети «Антимафия». На нього напали троє невідомих, двоє з яких були в балаклавах, а один свого обличчя не приховував. Нападники силою забрали все газети і зникли в невідомому напрямку. Головний  редактор заявив, що не збирається припиняти свою роботу і планує надрукувати новий тираж «Антимафии».

На фото – Станіслав Мілославський після нападу

Фото: 5692.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY