detector.media
12.04.2017 18:35
21 квітня - фінал конкурсу PRAVDA Awards
Прийом проектів на XI всеукраїнський конкурс PR-проектів PRAVDA Awards 2017 завершився 7 квітня. Цього року було подано 28 проектів у три номінації: «Найкреативніший проект», «Найефективніший проект» та «За розвиток соціуму». Традиційно найбільшу кількість заявок зібрала номінація «Найефективніший проект». Цього року в цю номінацію було подано 18 робіт.

11 квітня експертне журі приступило до оцінки проектів та визначення переможців. За традицією журі конкурсу формувалося за участі іноземних та українських експертів – представників агентств і компаній.

Цього року до його складу увійшли:

-Оксана Рудюк, керівник PR-департаменту компанії lifecell, голова Української Асоціації зв’язків із громадськістю (UAPR);

-Іветта Делікатна, експерт із бізнес-комунікацій, радник міністра інформаційної політики України;

-Наталія Бондаренко, начальник управління інформації та громадських комунікацій Національного банку України;

-Харіс Маклауд, досвідчений експерт із комунікацій, очолює стратегічні комунікації – міжнародні проекти у Кабінеті міністрів Великої Британії;

-Світлана Павелецька, керівник PR-департаменту групи «1+1 медіа»;

-Анна Суходольська, керівник програм із комунікацій та розвитку UNICEF Ukraine;

-Олена Тараненко, операційний директор агенції Hoshva PR;

-Юлія Євтушенко, начальник управління зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ «Ощадбанку»;

-Вікторія Міхно, директор по комунікаціям Homsters, член правління Європейської Асоціації Комунікаційних Директорів (EACD);

-Лутц Майер, старший консультант комунікаційної агенції Leidar, Швейцарія;

-Лоренцо Бруфані, засновник та генеральний директор Competence Communication, Італія.

Шорт-лист буде оголошений 18 квітня на офіційній сторінці PRAVDA Awards у Facebook, а вже 21 квітня відбудеться публічний захист проектів-фіналістів.

Зареєструватись на дискусійні панелі, публічний захичст кращих проектів та церемонію нагородження можна за посиланням.

Публічний захист проектів та урочиста церемонія нагородження переможців відбудуться 21 квітня у конференц-залі InterContinental Kiev.

Конкурс PR-проектів PRAVDA Awards – український міжнародний конкурс у сфері PR. Проводиться щорічно з 2006 року Українською Асоціацією зі зв'язків з громадськістю (UAPR). На PRAVDA Awards проекти оцінюються за критеріями ефективності та креативності, а також повинні бути виконані у відповідності з Кодексом Професійної Етики UAPR. Журі конкурсу формується за принципом рівної присутності представників компаній та агентств, залучаючи провідних зарубіжних і українських фахівців. Окрім того, в суддівську колегію входять представники галузевих ЗМІ, системи профільної освіти та керівники галузевих професійних об'єднань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY