detector.media
12.04.2017 10:32
Ведучі «Дуже радіо» разом із слухачами озеленили Піскові озера у Львові
Ведучі «Дуже радіо» разом із слухачами озеленили Піскові озера у Львові
Перед Вербною неділею ведучі «Дуже радіо» разом із відомими людьми Львова, співаками та слухачами озеленили парк Піскові (Алтайські) озера.

Більше сорока саджанців, - верби, магнолій, барбарису, форзицій та інших дерев і кущів тепер красуватимуться в парку. Жителі та гості нашого міста зможуть відпочивати біля озер та насолоджуватись красою зелених насаджень.

 «Посади, друже, дерево ДУЖЕ», - це перша акція команди першого туристичного радіо «Дуже радіо» (Львів, 104,3ФМ), яку вони започаткували цього року, і планують робити її щорічно напередодні Великодня.

«Ми хочемо, щоб наше місто було зеленим, гарним, чистим», - розповідає Галина Батюсь, бренд-менеджер "Дуже радіо". Щоб ми та наше майбутнє покоління дихали свіжим повітрям і насолоджувалось красою зелених насаджень. Надіємось, що зробили хоч невеликий внесок в екологічне майбутнє нашого міста. Хочемо стати прикладом для наслідування не лише у Львові, а й в інших містах нашої країни, зокрема в Карпатах.».

Окрім висадки дерев, ведучі та працівники #ДУЖЕРАДІО організували для своїх слухачів чудове розважальне свято, з конкурсами та розіграшом подарунків.

 До акції долучилися відомі люди Львова та співаки, серед яких: відома співачка Олена Корнєєва, радіоведуча та співачка Ліля Ваврін, гурт «Дзвони сонця», творче подружжя - співак  Гордій Старух та його дружина, мисткиня  Дарія Альошкіна, львівська художниця Роксолана Йолич,  співачка Катерина Малицька, засновник проекту «Фотографії старого Львова» Роман Метельський та начальник прес-центру Повітряного командування “Захід” Ірина Бранова з чоловіком, українським військовим Олегом Барановим.

Працівники «Дуже радіо»  надіються, що всі дерева приживуться, адже у них «легка рука» і настрій доГори!

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY